Чому краще брати участь в тендерах в UUB

Всі державні та комунальні організації, що діють на території України наразі не мають можливості проводити закупівлі без створення тендерних оголошень. Згідно з 18-ю статтею України про державні закупівлі, все організації та установи, що знаходяться на державному фінансуванні, повинні створювати оголошення про пошук виконавців.

Самі оголошення можна знайти на електронних майданчиках. Їх в системі ПроЗорро досить багато і фірма-учасник сама має право обрати той сервіс, який буде для неї цікавим. Серед популярних сервісів можна загострити увагу на українській універсальній біржі. Сервіс постійно розвивається, що чітко прослідковується за кількістю задоволених клієнтів.

Варто пам’ятати, що головний критерій вибору переможця – це економічна складова. Спочатку розглядаються ті пропозиції від учасників, які в плані вартості будуть найнижчими. Далі, якщо учасник не підходять по якихось інших критеріях, розглядають інші заявки.

Чому саме УУБ?!

Як вже згадувалось раніше, українська універсальна біржа вважається одним з найбільш популярних електронних майданчиків, що надає свої послуги в сфері прозорих державних закупівель.

При цьому, ніхто не заставляє фірми обирати саме цей майданчик. Серед основних переваг безпосередньо цього сервісу, можна виділити такі моменти, як:

  • Оновлення оголошень – деякі майданчики досить довго обновляють перелік оголошень, за чого фірми не можуть одними з перших побачити ці пропозиції. У випадку ж з УУБ ця проблема не є актуальною. В цьому компоненті українська універсальна біржа вважається однією з кращих;
  • Реєстрація – на відміну від багатьох інших майданчиків тут на це вам навіть не знадобиться багато часу. Все що потрібно робити – це слідувати простим інструкціям, які дозволять створити свій обліковий запис всього за декілька хвилин;
  • Доступність – ви маєте можливість отримати доступ до торгів, тендерних закупівель, конкурсних перемовин та інших процедур, знаходячись в будь-якій точці світу. Більш того, для цього вам навіть не потрібен персональний комп’ютер, буде достатньо навіть мобільного телефону;
  • Технічна підтримка – це ще одна сильна сторона УУБ. Даний сервіс має в своєму штаті достатньо грамотних спеціалістів, які надають консультації учасникам по самим різним питанням.

Вибір все ж залишається за вами й ніхто на нього не може вплинути. Щоб отримати більше корисної інформації, ви можете перейти за посиланням https://tender.uub.com.ua/pro-prozorro/zamovlennia-i-tendery-v-systemi-Prozorro та знайти для себе багато чого цікавого.